Ultimele Știri

Ponta: Revin în țară în maxim două săptămâni, în prima zi mă duc la procuror

ponta la istanbul

Victor Ponta ne-a liniștit prin anunțul făcut că revine în țară peste două săptmăni și va fi pe picioarele lui, nu în scaun cu rotile sau cârje. Până atunci el se va recupera după operaţia la genunchi în Turcia, pentru că medicii i-au transmis că nu poate pune piciorul jos.

„Ieri am fost încă o dată la doctor şi am maxim două săptămâni în care nu pot pune piciorul jos. În maxim cele două săptămâni voi veni acasă pe picioarele mele, nu cu scaun cu rotile, cârje sau alte lucruri. În maxim două săptămâni”, a spus Ponta.

Premierul Victor Ponta va reveni pe tărâmul românesc la o lună după ce a fost internat și operat la genunchi la Spitalul Universitar Medipol din Istanbul.

Până atunci Victor Viorel a tranmis că „nu se dărâmă nimeni cu Gabi Oprea la Guvern și Rovana Plumb la șefia PSD”.

Fiind întrebat aseară prin telefon despre dosarul privind fapte de corupție produse înainte de a fi premier, când lucra pentru casa de avocatură a lui Dan Șova, pentru care este urmărit penal de DNA, Ponta a facut câteva precizări.

„Este în faza de urmarire penala, avand în vedere că au trecut opt ani de atunci. În prima zi când vin în țară, sigur că mă duc și la procuror, și la audiari, și la ce vrea dânsul”, a spus premierul.

Comentarii prin Facebook

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*