Ponta rămâne fără titlul de doctor! O treime din teza de doctorat este plagiată

O treime din teza de doctorat a fostului premieri Victor Ponta este plagiată, conform unui raportul al specialiştilor, validat de membrii Consiliului Național de Atestare a Titlurilor, Diplomelor și Certificatelor Universitare.

Comisia de lucru care a studiat teza de doctorat a lui Victor Ponta „a analizat că teza de doctorat nu respectă standardele cercetării științifice și propune retragerea titlului de doctor în drept”, se arată în raportul acesteia.

Consiliul a luat în discuție această recomandare și, din 35 de membri prezenți, 34 au votat pentru. A mai existat și o abținere, a spus Viorel Barbu, preşedintele CNATDCU.

Decizia finală privind retragerea titlului de doctor aparține Ministerului Educației, fostul premier având 10 zile la dispoziție pentru a contesta decizia de retragere a titlului de doctorat.

”Ok – tehnocraţii au rezolvat principala problemă a ţării – mi-au luat şi ei doctoratul ( ca Băsescu în 2012)!😀😀 Înţeleg că acum ( după această mare victorie) totul va fi bine – de azi încep să crească încasările la buget să ieşim din deficit/ de azi începem să primim banii europeni pe care nu i-am luat până acum/ de azi plătim subvenţiile în agricultură, mărim salariile şi pensiile / de azi nu mai mor bebeluşii în spitale şi nici nu se mai dau subiecte grele la examenul da capacitate / şi de azi nu mai suntem „marfa” pe care o vând tehnocraţii ca să primească o promovare când se întorc la Bruxelles!”, a scris Ponta pe Facebook.

loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *