Ultimele Știri

Ponta promite că va veni în curând cu noua formulă de guvern

Premierul Ponta a anunțat marți, 2 decembrie, că până pe 19 decembrie va veni în Parlament cu noua formulă de guvern, demersurile urmând să aibă loc în perioada 13-19 decembrie.

Ponta este sigur pe promisiunea celor de la UDMR care au declarat că vor vota noua structură de guvern și bugetul pentru anul următor, urmând ca aceștia să nu mai participe la noua formulă a guvernului, cu miniștri de guvernare.

„În acea săptămână, până pe 19 decembrie, suntem gata cu noua formulă de guvern, pentru că pe 13 decembrie este ziua în care cei de la UDMR decid în mod oficial că nu vor mai participa cu miniştri la guvernare. Ştiu că au decis şi ştiu că se vor ţine de cuvânt că vor vota noua structură a guvernului şi bugetul în acest an şi asta înseamnă că putem veni imediat după 13 cu noua structură de guvern”

Acesta declară că a discutat cu colegii săi despre faptul că trebuie să decidă împreună continuarea programului de guvernare.

„I-am informat şi pe colegii mei despre faptul că trebuia să decidem împreună dacă există sprijinul grupurilor parlamentare pentru continuarea guvernării. S-a dat un vot, a fost un vot unanim pentru continuarea programului de guvernare şi de asemenea i-am anunţat că asta înseamnă să venim cu bugetul în jur de 14, pe 10 îl terminăm la Guvern, dar în jur de 14 intră în Parlamemnt şi cu o formă restructurată a Guvernului, din care să facă parte, alături de PSD, cu câte 2 portofolii, colegii de la UNPR, PC şi PLR”, a explicat Ponta.

Comentarii prin Facebook

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*