Ultimele Știri

„Ponta nu uita, Timișora nu te vrea”

Protestul din Piața Operei a scos din case aproape 2000 de timișoreni care au dorit să își arate solidaritatea pentru dreptul la vot al românilor din diaspora. Cei prezenți în Piața Operei au cântat  imnul României și au ținut un moment de reculegere în memoria celor care au murit în Decembrie 1989.  

protest-diaspora

Principalele mesaje la Timișoara au fost îndreptate către  Victor Ponta: „Ponta nu fura, România nu te vrea”, „Le-a blocat votul, să nu-i umfle botul” sau „Ieșiți și votați, altfel nu contați”. Mulțimea a strigat „Jos Ponta!”, „Ponta nu uita, Timișoara nu te vrea”, sau „DNA, DNA!”

protest-diaspora-12

Câțiva indivizi cu alură de interlopi și-au făcut apariția în mijlocul protestatarilor din Piața Operei. Aceștia au interpelat injurii la adresa celor doi candidați la funcția de președinte al României, și au agresat jurnaliștii postului RomâniaTV. Unul dintre scandalagii a fost reținut de polițiști și scos din mijlocul manifestanților. 

golani

golani-1

golani-14Scandalagii

La protestul din Timișoara a participat și un grup al galeriei ASU Poli. Suporterii au dat tonul scandărilor împotriva premierului Ponta.

“Cine nu sare, cine nu sare, ori e cu Ponta, ori e prost de moare”, au scandat protestatarii, în timp ce săreau. Spre finalul mitingului, organizatorii au scandat împreună cu cei din piaţă împotriva lui Dan Voiculescu sau “Ponta, Ebola” și “Jos Antena 3″. La îndemnul lui Beniamin Lupu, o parte din manifestanți s-au pus în genunchi și au rostit “Tatăl Nostru”. Timișorenii au încheiat acțiunea de protest la ora 20.00, deși s-a scandat în repetate rânduri, “noi de aici nu plecăm, nu plecăm acasă, până nu ne câștigăm libertatea noastră”.

protest-diaspora-13

 

protest-diaspora-15

Comentarii prin Facebook

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*