Ultimele Știri

Victor Ponta: Nu i-am cerut și nici nu îi cer demisia lui Șova

dan sova cu victor ponta

Președintele PSD, Victor Ponta a declarat, astăzi, că nu i-a cerut demisia lui Dan Șova din parid sau din Senat și nici nu are de gând să facă acest lucru.

„Nu, nici vorbă. Voi cere un singur lucru, voi pune o întrebare, mai ales după cazul atât de dezbătut în ultimele zile: există vreo justificare pentru care un om nu este trimis în judecată după 8 ani de zile, dar trebuie sa fie arestat? Eu nu găsesc nicio justificare decât una politică, pur politică, ori justiția nu trebuie să facă politică, justiția trebuie să facă justiție.

Dacă cineva a încălcat legea, dupa 8 ani, și a fost prins trebuie trimis în fața judecătorilor să se apere, să fie achitat sau condamnat. Să spui ‘nu vreau să te trimit în fața judecătorilor, vreau să te arestez’ cred că este doar un gest politic și atunci de ce să îi cer eu ceva domnului Șova?”, a afirmat Ponta la finalul ședintei Comitetului Executiv Național al PSD.

Biroul Permanent al Senatului a retrimis în Comisia Juridică, în această după-amiază, cazul lui Dan Șova, dupa ce senatorii juriști deciseseră reluarea votului în cazul fostului ministru al Transporturilor.

Anterior, senatorii din Comisia Juridică au decis reluarea votului în cazul social-democratului, privind cererea DNA de încuviințare a reținerii și arestării preventive. Hotărârea a venit dupa o ședință de aproximativ două ore a senatorilor juriști.

Comentarii prin Facebook

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*