Ultimele Știri

Ponta îl apără pe Iohannis! Poate scăpă și el de dosarul de la DNA

Victor Ponta îi sare în apărare președintelui Iohannis după ce jurnaliștii Rise Project au scos la iveală o serie de fapte nu tocmai legale comise de șeful statului.

Premierul vine cu o atitudine mârșavă având în vedere acțiunile sale din campania electorală și îl susține acum pe Iohannis. Ponta îi acuză pe ziariști și încearcă în același timp să se scoată și el cu dosarul DNA, unde ar fi acuzat pe nedrept. Mai mult acesta continuă cu minciuna expertizei contabile din care reiese că el nu ar fi păgubit statul. 

Premierul a prezentat pe facebook expertiza contabilă realizată la ordinul lui Șova, nu expertiza procurorilor DNA, totul pentru a induce în eroare opinia publică.

”Am citit şi eu materialul apărut în presă, prin care se afirmă faptul că au fost găsite diferenţe de 115.000 Euro între chiriile declarate şi cele aflate în contractele Dlui. Klaus Iohannis, în perioada 2004-2007.Dincolo de orice dispută politică, opinia mea de jurist este că e doar o gogoaşă – o însăilare de speculaţii şi presupuneri fără nicio dovadă concretă! Punct.

Există însă (sper) şi o parte bună – poate acum Dl Iohannis realizează cât de uşor pot fi aruncate acuzaţii total nefondate doar pentru că ocupi o funcţie importantă.

Şi poate acum realizează cât de pripită a fost poziţia domniei sale când, în dată de 5 iunie, mi-a cerut demisia pentru o acuzaţie (speculaţie) că nu am plătit în 2007-2008 taxe de 51.000 lei (cam 12.000 Euro, deci mai puţin de o zecime din cei 115.000 Euro de care este tot nefondat acuzat la rândul sau). Iar acum, când toate documentele şi expertiza au arătat indubitabil că EU AM PLĂTIT toate acele taxe către stat, discuţia devine inutilă.

Pt mine acel moment ţine de trecut, nu mai am resentinente şi nici reproşuri de făcut, dar sper că acum Preşedintele României (când simte la rândul sau ce înseamnă a fi acuzat pe nedrept) va examina cu mai multă circumspecţie şi echilibru asemenea situaţii.” – a scris Victor Ponta pe facebook.

Comentarii prin Facebook

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*