Ultimele Știri

Ponta îl acoperă pe Corlățean

După dezastrul care a avut loc la în diaspora, astăzi ne așteptam la o demisie din partea Ministrului Afacerilor Externe, Titus Corlățean. În schimb, premierul Victor Ponta, s-a prezentat astăzi la conferința de presă de la sediul MAE și a încercat să îl acopere pe Corlățean. 

Premierul a promis că la următorul tur de scrutin, toți românii vor putea să își exercite dreptul constituțional de vot.

”Este foarte clar că procedura de vot este cea care a consumat foarte mult. Este una antifraudare a votului. Și un timp mediu de 6-7-10-minute, ceea ce a dus pe finalul zilei la acea aglomerație.

Toate măsurile care vor fi decise mâine de BEC vor avea din punct de vedere financiar și logistic sprijinul Guvernului. Din fondul de rezervă vom aloca toate sumele necasare pentru creștera numărului de cabine, a personalului de vot.

Vineri am convocat la București ambasadorii și consulii din Franța, Germania, Marea Britanie, Austria și Republica Moldova. Dacă se va găsi ceva necorespunzător, să-i încluiască imediat pe toți președinții secțiilor de vot.

Vom pune la dispoziția MAE tot ceea ce au nevoie pentru ca declarația pe propria răspundere să fie descărcată online.

Domnul ministru și echipa de conducere din MAE îmi garantează cu funcțiile lor că niciun cetățean român care vrea să voteze nu va rămâne în afara secțiilor de vot.

A fost o procedură care a oprit frauda în diaspora.”, a declarat premierul Ponta.

Ministrul Titus Corlățean a evitat să facă declarații. Acesta a comentat duminică seara la Antena 3 evenimentele care aveau loc în fața sediului MAE, unde peste o mie de persoane au protestat.

„Și la sediul MAE există un grup de protestatari cu Miliția Spirituală, cu Salvăm și așa mai departe… Deci pe lângă oamenii de bună credință, care au dorit să voteze și le respectăm această decizie, au fost și provocatori, deci oameni care fac parte din anumite grupări și este același sistem securist pe care Traian Băsescu l-a construit în toți acești ani: provocatori și oameni care încearcă să forțeze lucrurile.”, a declarat șeful MAE.

Comentarii prin Facebook

1 Comentariu on Ponta îl acoperă pe Corlățean

  1. DOMNUL PONTA AR FACE BINE SA CAM VERIFICE ACESTE ZVONURI SI SAI IA PRIN SURPRINDERE LA AMBASADELE DIN TOATA LUMEA SAI VERIFICE CACI FUNCCIONARI NU LUCREAZA ASA CUM AR TREBUI ,SUNT SEFI AN CONTINUARE BIROCRACIA ESTE PREZENTA SI SAI DEMITA PE CAPETE DIN BANII ROMANILOR SUNT PLATITI ,ASA CA TREBUIE SA GASEASCA MODALITATI SA LUCREZE MAI BINE SA LE EXPLICE OAMENILOR SI SAI AJUTE NU SA LE DEA HARTIILE SI SAI TRIMITA LA PLIMBARE,DOMNULE MINISTRU VIZITATI PRIN SURPRINDERE AMBASADELE SI ROMANII VA VOR IUBI SI MULTUMI AN ACELASI TIMP FOARTE MULT ,CEI DE AFARA VALORAM TREBURILE FACUTE BINE,CINE VREA SA MUNCEASCA ,BINE CINE NU ACASA

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*