Ultimele Știri

Ponta îi ia apărarea lui Oprescu: ”Nu vă aşteptaţi să mă adaug corului de şacali şi hiene care sar acum pe Sorin Oprescu”

Premierul Victor Ponta rămâne de partea lui Sorin Oprescu, deși existau speculații că a încetat să îl mai susțină pe acesta, mai ales din cauza faptului că până acum premierul nu a oferit nicio reacție în legătură cu arestarea primarului Capitalei. Acesta a declarat că nu se va alătura celor care îl critică acum pe primarul aflat în arest.

Prima reacție pe care premierul a oferit-o în legătură cu arestarea celui pe care în urmă cu o lună îl susținea pentru un nou mandat a fost deloc surprinzătoare, declarând că nu se va alătura celor care acum încearcă să îl atace pe Sorin Oprescu, definindu-i pe aceștia cu numele de ”șacali și hiene”.

”Mă uit şi eu uluit la televizor pentru că nu am alte informaţii. Nu pot decât să mă uit, nu am alte informaţii. În rest, vreau să vă spun un singur lucru – nu vă aşteptaţi de la mine să mă adaug corului de şacali şi hiene care sar acum pe Sorin Oprescu. Eu nu o să spun nimic rău de el”, a declarat Victor Ponta.

Primarul Capitalei, Sorin Oprescu, a fost reţinut de DNA, sâmbătă noapte, pentru luare de mită, după ce ar fi primit 25.000 de euro de la patru denunţători.  Procurorii din cadrul Direcției Naționale Anticorupție au dispus reținerea pentru 24 de ore, începând de la data de 06.09.2015, ora 00.33, până la data de 07.09.2015, ora 00.33, a primarului , cu privire la săvârșirea infracțiunii de luare de mită.

Reamintim că în perioada 2013-2015, un grup bine organizat, la care a aderat şi inculpatul Oprescu Sorin Mircea, a înființat în administrația locală din Municipiului București un sistem prin care operatorii economici care doreau să primească contracte din partea instituțiilor publice aflate în subordinea Primarului trebuia să remită o parte din profitul brut realizat din execuția acelor contracte, cu titlul de mită, unor factori de decizie din cadrul aparatului Primarului Municipiului București.

Comentarii prin Facebook

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*