Ponta: Eu l-am iertat pe Orban, dar Dumnezeu nu-i uită nici pe proşti, nici pe ticăloşi

victor-ponta

Fostul prim-ministru Victor Ponta a afirmat, luni, pe Facebook, în legătură cu retragerea lui Ludovic Orban din cursa pentru Primăria Capitalei, că l-a iertat pe liberal pentru plângerea penală făcută împotriva soţiei sale, însă ”Dumnezeu nu-i uită nici pe proşti, nici pe ticăloşi”.

”Eu l-am iertat demult pe Ludovic Orban, dar Dumnezeu nu-i uită nici pe proşti, nici pe ticăloşi!”, a scris Victor Ponta.

Postării sale îi este anexată o trimitere la un articol din presă din martie 2015 în care premierul de atunci spunea că l-a înfuriat plângerea penală depusă de Ludovic Orban împotriva Dacianei Ponta.

”Am avut, de când fac politică, sute de plângeri penale. O singură plângere penală din cariera mea m-a deranjat, înfuriat: plângerea făcută de Ludovic Orban împotriva soţiei mele. Dincolo de bătălia politică, nu ne facem plângeri penale la soţii”, spunea Ponta în urmă cu un an.

Plângerea lui Orban la care trimitea Ponta era îndreptată atât împotriva premierului, cât şi soţiei sale, pe motiv că cei doi nu îşi trecuseră în declaraţia de avere bunurile deţinute de soţ/soţie.

Liberalul Ludovic Orban, care a fost pus luni sub control judiciar, a anunţat, la ieşirea de la DNA, că îşi retrage candidatura la Primăria Capitalei şi demisionează din funcţiile de prim-vicepreşedinte PNL şi vicepreşedinte al Camerei Deputaţilor.

loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *