Ultimele Știri

Ponta se bucură ”fff mult” pentru eliberarea lui Năstase

Eliberarea lui Adrian Năstase, ce a avut loc joi, a fost întâmpinată cu entuziasm de numeroși politicieni care din senin, devin susținători ai acestuia. Victor Ponta și-a exprimat bucuria și el și a postat pe rețeaua sa de socializare un mesaj prin care își arată mulțumirea față de faptul că Năstase se va întoarce la familia sa.

În mod ciudat, eliberarea lui Năstase scoate din vizuină numeroase dovezi de apreciere și susținere din partea politicienilor. Asta nu ar fi atât de ciudat, le-am putea considera niște manifestări normale. Ciudat este că până acum aceste manifestări și gesturi de susținere erau pur și simplu absente. Dar din senin, odată cu deschiderea porților ce îl țineau captiv pe Năstase în închisoare, s-au deschis larg și porțile ”inimilor binevoitoare” ale politicienilor și iată cum șiroaie de felicitări și mesaje bucuroase curg acum.

Victor Ponta, poate unul dintre cei mai bucuroși ”susținători” ai acestuia, a postat zilele trecute un mesaj pe Facebook prin care și-a exprimat entuziasmul la superlativ absolut. Chiar la un superlativ absolut triplu. Mesajul acestuia sună cam așa: ”Mă bucur fff mult că Adrian Năstase va fi in seara aceasta alături de familia sa”.

Cred că din mesaj am înțeles  că PSD-istul este fericit, chiar foarte fericit. Ei, ”gurile rele” spun că Victor Ponta speră că această eliberare a lui Adrian Năstase din închisoare îl va ajuta în campanie prin implicarea sa activă în partid. Dar sunt doar ”guri rele”, bucuria subită a lui Victor Ponta este ”dezinteresată”. Și-ar fi manifestat aprecierea față de el și în alte circumstanțe, numai că mediul nu i-a permis, nu te poți adresa unui om aflat în pușcărie, care nici măcar nu îți poate mulțumi. Unui om proaspăt eliberat din închisoare însă, da. Și poate, poate primește și o recompensă pentru aprecierea sa.

Dar astea sunt doar presupunuri. Vorbim noi, vorbim, dar cred ca ne-am putea identifica, din păcate, cu vorba aia: ”Câinii latră, ursul merge”. Și știe bine încotro vrea să meargă.

ponta2

Comentarii prin Facebook

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*