Ultimele Știri

Ponta despre Vâlcov: Va continua să aibă un rol determinant la noul Cod Fiscal

Darius Vâlcov și Victor Ponta

Premierul Victor Ponta susține că ministrul Finanțelor, Darius Vâlcov, urmărit penal pentru luare de mită, va continua să aibă un rol determinant la proiectul noului Cod Fiscal.

Victor Ponta a reacționat după ce un ministru din cabinetul său este urmărit penal pentru o șpagă de 2 milioane de euro, însă fără să-l condamne.

„Cel mai important proiect al Guvernului în anul 2015 este Codul Fiscal, la care Darius Vâlcov a avut și va continua să aibă un rol determinant”, a scris, în această dimineață, Victor Ponta.

Ministrul Finanțelor Darius Valcov este urmărit penal, a anunțat vineri DNA. Social-democratul este acuzat că ar fi luat mită două milioane de euro, infracțiune comisă cand era primar al orașului Slatina.

Ministrul Finanțelor Darius Vâlcov a fost audiat vineri seară, timp de trei ore, de procurorii anticorupție.

Procurorii DNA arata, într-un comunicat de presă, că Darius Vâlcov a primit „în perioada 2010-2013 aproximativ două milioane de euro, o parte din această sumă fiind primită în mod direct, în numerar, iar suma de 2,48 milioane de lei a primit-o prin intermediul unor firme”.

În odonanța de efectuare a urmăririi penale, DNA arată că activitatea infracțională a lui Darius Vâlcov a început în urmă cu șase ani.

Darius VâlcovCitește și: Darius Vâlcov, urmărit penal pentru șpagă de 2 milioane de euro

Comentarii prin Facebook

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*