Ultimele Știri

Ponta despre Băsescu: ”Din când în când mai spune niște prostii îngrozitoare”

Victor Ponta a fost prezent, joi seară, la o emisiune a unui post de televiziune, unde a afirmat că situația dintre el și fostul președinte nu s-a schimbat, sentimentele rămânând în continuare aceleași. Deși nu mai este la fel de prezent în sfera politică, Băsescu mai spune din când în când ”niște prostii îngrozitoare”, spune Ponta.

Războiul dintre Victor Ponta și Traian Băsescu continuă chiar și după ce Băsescu a fost înlocuit în funcția de președinte. Deși nu se mai afișează la fel de des în media oferindu-și replici usturătoare, Ponta susține că fostul președinte ”pleca fiară la Otopeni și ajungea la Bruxelles pisic”.

„Nu ne simpatizăm nici acum, să nu credeți că s-au schimbat sentimentele. El își vede de treaba lui, din când în când mai spune niște prostii îngrozitoare, ba că nu știu ce o să se arunce în aer în metrou niște studenți musulmani, ba că trebuie să închidem granițele, niște prostii îngrozitoare. Și când era președinte în exercițiu spunea niște mega prostii. Pleca fiară la Otopeni și ajungea la Bruxelles pisic, el era la Bruxelles pisicul. Mie mi se pare ridicol, când ai fost președintele unei țări să spui asemenea trăsnăi, domnul Băsescu are toate defectele din lume, dar prost nu e, știe bine că toate chestiile astea sunt aberații, minte oamenii când spune că o să închidem noi granițele. Nu le putem închide, adică putem, dar suntem în Europa”, a precizat Ponta.

În ceea ce privește dosarul penal în care este implicat Traian Băsescu, în care este acuzat de amenințare de Gabriela Firea, premierul a declarat că este inacceptabilă o astfel de faptă din partea fostului președinte:  ”Lăsând la o parte faptul că mi se pare inacceptabilă fapta unui președinte să amenințe că nu-l mai găsești noaptea acasă pe soț, nu vreau să comentez mai mult”.

Comentarii prin Facebook

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*