Ponta, despre acuzațiile aduse: Tovarășa Alina Gorghiu Dej are idei puține și fixe

  • Nicoleta Ungureanu
  • 15 septembrie 2016
  • Politică
ponta

Fostul premier, Victor Ponta, a scris pe pagina sa de Facebook că soțul Alinei Gorghiu, co-președinte al PNL, va fi propunerea de prim-ministru cu care PNL se va prezinta în fața președintelui Klaus Iohannis.

După ce Alina Gorghiu a făcut afirmații cu privire la faptul că fostul premier a fost mandat de PSD să prezinte politica financiară din programul de guvernare al partidului, acesta a recționat.

”Tovarasa Alina Gorghiu Dej are idei putine si fixe – s-a prins si ea dupa un an ca Guvernul de Tehnocrati e un dezastru si acum o sa inceapa sa strige din toti bojocii „Ciolos – Demisia”

Ma intreb si eu ca simplu cetatean – stiu ca tot viseaza Tovarasa sa fie propus distinsul sau consort Lucica Isar Prim Ministru ( asa fac ei planuri noaptea prin budoar) – oare o sa strige si atunci „Jos Isar”?!?!?

Bietul PNL / bietii liberali – cred ca Bratienii se rotesc in morminte cu viteza de elice de Airbus!!!”.

Copreședintele PNL, Alina Gorghiu, a comentat faptul că fostul premier Victor Ponta a fost mandatat de PSD să prezinte politica financiară din programul de guvernare al PSD, în această campanie electorală.

”Așa face întotdeauna PSD, pune un hoț la bostănărie, că așa este la dânșii. Sunt convinsă că vocea PSD pe teme economice din această campanie va fi de un grobianism incredibil (…) Din păcate, nici în această campanie nu vom discuta despre programele de guvernare”, a declarat Alina Gorghiu

 

loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *