Ultimele Știri

Ponta: Băsescu şi Udrea au fost vârfurile unor ilegalităţi, precum Nicolae şi Elena Ceauşescu

victor ponta dspre basescu si udrea

Premierul Victor Ponta a avut prima reacție despre dosarele de corupție în care este implicată Elena Udrea, fiind nestingherit în a-l acuza din nou pe Traian Băsescu că a fost vârful unor ilegalităţi.

Victor Ponta i-a comparat pe Traian Băsescu şi Elena Udrea cu Nicolae şi Elena Ceauşescu înainte de 1989, adăugând că este convins că toţi cei care sunt vinovaţi trebuie să plătească.

„Sunt convins că toţi cei care sunt vinovaţi trebuie să plătească şi sunt convins că nu s-au comis toate de către un singur om. Sigur, Băsescu şi Udrea au fost vârfurile, cam cum au fost Nicolae şi Elena Ceauşescu înainte de ’89, dar să spunem că doar ei …ştim foarte bine că nu”, a spus Ponta la RTV, precizând să se referă la politicieni din opoziţie care pregătesc noi majorităţi de guvernare.

Deputaţii din Comisia juridică au adoptat raport favorabil, în această seară, la cele trei solicitări ale DNA încuviinţare a arestării Elenei Udrea, două în dosarul Microsoft şi una în dosarul „Gala Bute”.

Membrii comisiei au avizat, de asemenea, favorabil cererile DNA de încuviinţare a extinderii urmăririi penale în Dosarul „Gala Bute” şi de începere a urmăririi penale împotriva acesteia în dosarul Microsoft.

Udrea a declarat, duminică, înainte de a intra la şedinţa Comisiei juridice, că i se pare „normal” să se voteze petru începerea urmăririi penale împotriva sa şi că parlamentarii PMP vor vota în acest sens.

Ea a susţinut că este ţintă a unei acţiuni de denigrare a cărei finalitate este tăcerea sa.

Comentarii prin Facebook

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*