Ultimele Știri

Ponta, atac la Uncheșelu: Procuror total neprofesionist, a inventat fapte și situații neadevărate

ponta

Premierul Victor Ponta a lansat prima reacție după trimiterea în judecată a dosarului Turceni-Rovinari. Ponta afirmă printr-o postare pe Facebook că România va depăși economic mai multe țări europene.

Acesta spune că singura problemă a ţării este obsesia procurorului Jean Uncheșelu care a acționat total neprofesionist și își dorește să se afirme în carieră inventând şi imaginând fapte şi situaţii neadevărate din urmă cu 10 ani. Jean Uncheșelu a anchetat dosarul dosarul Turceni-Rovinari și l-a trimis în judecată pe Victor Ponta. 

”În trei ani România va depăşi economic mai multe ţări europene – spune FMI!
Cred cu tărie că acest lucru este realizabil , prin munca românilor şi printr-o guvernare eficientă ( şi atunci , în 2018, ne vom gândi că nu au fost rele timpurile în care economia creşte, salariile şi pensiile la fel, absorbin fonduri europene şi ajutăm Moldova, şi singura problemă a ţării este obsesia unui procuror total neprofesionist în a se afirma în carieră inventând şi imaginând fapte şi situaţii neadevărate din urmă cu 10 ani.” – a scris Victor Ponta pe Facebook.

Comentarii prin Facebook

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*