Ultimele Știri

Ponta are grijă de Meleșcanu și îl face consilier

După ce a demisionat din funcția de ministru al Afacerilor Externe în urma problemelor organizării alegerilor prezidenţiale în străinătate, premierul Victor Ponta l-a numit, astăzi, pe Teodor Meleşcanu în postul de consilier de stat în Cancelarie.

Fostul șef al Serviciului de Informaţii Externe, Teodor Meleşcanu va fi consilierul pe probleme de securitate a lui Victor Ponta în manadatul său de premier, dacă nu a reușit să devină președinte, pentru că anterior fostul candidat PSD anunța că în cazul câştigării alegerilor prezidențiale, Meleșcanu va face parte din echipa sa de la Cotroceni, deasemenea, ca și consilier prezidenţial pe probleme de securitate naţională.

„Da, a avut loc o discuție cu premierul. Mi-a oferit posibilitatea de a lucra pe un post de consilier de stat pe probleme de apărare și siguranță a țării. Am acceptat. De mâine urmează să discutăm toate datele referitoare și împărțirea competențelor”, a spus Meleșcanu.

Într-o altă declarație Teodor Meleșcanu a găsit vinovatul pentru cozile umilinţei de la alegerile prezidenţiale, astfel că toate partidele politice au refuzat să faciliteze posibilitatea de a vota pentru românii din străinătate.

 

Comentarii prin Facebook

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*