Ultimele Știri

Ponta ar putea fi din nou premier

ponta

PSD ar urmări să îl numească pe Victor Ponta premier în toamnă, a susţinut, duminică, vicepreşedintele PNL Sulfina Barbu, citată de Gândul.info.

„Domnul Dragnea de o lună de zile l-a scos pe domnul Ponta la înclăzire pentu a fi premier în toamnă. Ponta a avut dreptate va fi vai de capul României dacă planul nociv al PSD va avea sorţi de izbândă. (…)Vineri, domnul Ponta a început să dea semnale că pregăteşte un nou guvern PSD-ALDE şi că se aşteaptă să fie numit din nou premier”, a declarat vicepreşedintele PNL Sulfina Barbu, într-o conferinţă de presă.

Sulfina Barbu a afirmat că PSD urmăreşte să acapareze puterea prin menţinerea lui Tăriceanu la Senat-politician urmărit penal şi „scoaterea din cărţi” a actualui preşedinte al Camerei Deputaţilor, Valeriu Zgonea.

„Planul PSD începe să iasă la iveală şi anume că acest partid urmăreşte acapararea întregii puteri din România. Planul este simplu, îl ţin în fruntea Senatului pe domnul Tăriceanu, nu le pasă că al doilea om în stat este un politician urmărit penal. Contează doar ca această funcţie să fie securizată printr-un om care răspunde la comenzi. L-au scos din cărţi pe domnul Zgonea care dădea semne de independenţă faţă de Dragnea. Nu le pasă că încalcă Regulamentul contează doar ca funcţia să fie a lor şi fac toate astea pentru ca la toamnă să încerce impunerea premierului care să îi apere de ofensiva DNA. Acela este Victor Ponta”, a susţinut Barbu.

Comentarii prin Facebook

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*