Ultimele Știri

Ponta a fost externat din spital, dar ar putea rămâne în Turcia

medipol

Premierul Victor Ponta ar fi fost externat astăzi din spital, însă acesta nu se va întoarce în România, pentru că va fi nevoit să meargă zilnic la un control medical. 

Victor Ponta ar fi plecat să se opereze în Turcia cu scopul de a scăpa de audierile de la Direcția Națională Anticorupție.  Externarea lui Victor Ponta a fost decisă în urma unei noi consultaţii, efectuată duminică dimineaţa, de către medicii turci, care i-au recomandat însă şi consultaţii periodice. Premierul va anunţa, în cursul zilei de duminică, dacă va reveni în ţară după externare şi va efectua la Bucureşti aceste consultaţii.

Victor Ponta a fost operat la genunchi după ce s-a accidentat la un meci de baschet. Anterior operaţiei, Victor Ponta estima că va reveni în ţară cel târziu vineri, el mandatându-l pe vicepremierul Gabriel Oprea să asigure conducerea Guvernului doar până în 19 iunie inclusiv. 

El a plecat spre Turcia împreună cu premierul turc Recep Erdogan, în urmă cu o săptămână, din Baku (Azerbaidjan), după ceremonia de deschidere a Jocurilor Europene.

Marţi, premierul a postat un mesaj pe Facebook în care spunea că operaţia a fost mult mai complicată decât se anticipa şi că este convins că, până în luna decembrie, va putea face sport din nou. El adăuga că are totală încredere în medicii români, dar că în ţară era imposibil să aibă linişte şi odihnă.

La această oră mandatul lui Gabriel Oprea în fruntea executivului a expirat, iar Guvernul României nu are un reprezentant oficial. Nimeni nu are date despre cine va conduce guvernul în locul lui Victor Ponta sau dacă acesta se va întoarce în țară pentru a-și relua atribuțiile.

Medipol_Bagcilar_0221

Comentarii prin Facebook

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*