Ponta a depus o plângere la Ministerul Educației, prin care cere revocarea ordinului de retragere a titlului de doctor

  • Nicoleta Ungureanu
  • 23 august 2016
  • Politică
ponta

Fostul premier Victor Ponta a depus o plângere la Ministerul Educației, în care cere revocarea ordinului de ministru prin care i s-a retras titlul de doctor, relatează Mediafax.

Mirabela Amarandei, purtătorul de cuvânt al Ministerului Educaţiei, a anunțat că Victor Ponta a depus, marți, o plângere în care cere revocarea ordinului prin care i s-a retras titlul de doctor.

„Am primit marţi, plângerea prealabilă a domnului Ponta, în care solicită, printre altele, revocarea ordinului de ministru nr 4.662 din 1 august. Vom analiza plângerea prealabilă şi vom decide în zilele următoare cum vom răspunde acestui demers”, a declarat pentru MEDIAFAX Mirabela Amarandei, purtătorul de cuvânt al Ministerului Educaţiei.

Tot marți, Baroul București a decis să amâne până la data de 31 august dezbaterea cererii privind excluderea din barou a lui Victor Ponta. Monica Macovei a acerut excluderea lui Victor Ponta din Baroul București, pe motiv că a dobândit calitatea de avocat fără examen, ca titular al diplomei de doctor în drept, acest titlu fiindu-i retras.

loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *