Ultimele Știri

Polițistul Marian Godina, indignat de un lider de sindicat: „Dai lecții de analingus în direct?”

marian godina

Marian Godina a devenit unul din cei mai populari polițiști în mediul online datorită stilului său umoristic prin care își exprimă opiniile. De această dată l-a criticat dur pe liderul de sindicat al polițiștilor, Toader Paraschiv, cunoscut ca apropiat al vicepremierului Gabriel Oprea.

„Nu imi pot ascunde indignarea față de unul ce a ieșit la tv și s-a arătat revoltat de faptul că polițiștii vorbesc sub protecția anonimatului. Dacă și-ar dezvălui identitatea, domnule lider de sindicat, ar putea suferi și, paradoxal, tu ar trebui apoi să îi aperi. Spui că nu l-a obligat nimeni pe Bogdan să meargă spre moarte, dar pe tine te-a obligat cineva să ieși la televizor și să dai lecții de analingus în direct?”, a scris Marian Godină pe Facebook.

Toader Paraschiv a declarat la emisiunea Jurnalul de Seară de la Digi24 că polițistul Bogdan Gigină este singurul vinovat, deoarece nu l-a obligat nimeni să se urce pe motocicletă.

„Refuz să accept că un coleg al meu, care ar fi avut ocazia până acum să se plângă de aceste abuzuri pe care acum le relatează la adăpostul anonimatului şi deci refuz sa accept că la adăpostul anonimatului putem transfera dintr-o discuție și dintr-o tragedie… ne ducem în niște lupte politice…”, a declarat Toader Paraschiv, secretarul general al S.N.P.P.C.

Comentarii prin Facebook

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*