Ultimele Știri

Polițistul accidentat de milionarul turc, a murit, vineri dimineață, la Spitalul Floreasca

politisti floreasca

Polițistul Gheorghe Ionescu, de la Brigada Rutieră a Capitalei, accidentat grav de un om de afaceri turc în urmă cu aproape trei săptămâni, a murit, vineri dimineață, la Spitalul Floreasca.

Agentul-şef de poliţie Gheorghe Ionescu de la Brigada Rutieră, care în noaptea de sâmbătă spre duminică (2 august) a fost lovit intenţionat cu maşina de unul dintre cei mai bogaţi oameni de afaceri turci din România, a fost operat, luni 3 august, dar starea sa de sănătate a rămas foarte gravă și se pare că eforturile medicilor au fost în zadar.

Polițistul care lucra de 23 de ani la Brigada Rutieră, a suferit multiple traumatisme, un plămân perforat, ruptură de splină, coaste rupte şi lovituri craniene.

Abdullah Atas, autorul accidentului, care acum este cercetat pentru tentativă de omor, ultraj şi părăsirea locului accidentului, a fost arestat preventiv de magistraţii Tribunalului Bucureşti.

Potrivit anchetatorilor, totul a pornit de la faptul că agentul care lua parte alături de alţi colegi la un filtru de control a încercat, să oprească o maşină pe Şoseaua Pipera. „În momentul în care poliţistul i-a făcut semn şoferului să oprească, acesta a încetinit, dar când a ajuns în dreptul agentului de la rutieră, a accelerat”, au relatat anchetatorii.

Comentarii prin Facebook

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*