Ultimele Știri

Polițiștii efectuează, la această oră, peste 40 de percheziții în București, Ilfov, Buzău, Teleorman și Giurgiu!

170 de poliţişti efectuează 46 de percheziţii la domiciliile unor oameni de afaceri români şi italieni. Aceştia sunt anchetaţi pentru evaziune fiscală în domeniul comercializării de legume şi fructe.

Cetățenii români și italieni sunt bănuiţi de comiterea de ilegalităţi şi au adus un prejudiciu de aproximativ 2 milioane de euro.  Cele 46 de percheziţii domiciliare au loc pe raza municipiului Bucureşti şi a judeţelor Ilfov, Buzău, Teleorman şi Giurgiu, acolo unde suspecţii locuiesc.

Se pare că, în scopul deducerii taxelor şi impozitelor către bugetul de stat, cei în cauză ar fi înregistrat fictiv în contabilitatea agentului economic achiziţii şi vânzări fictive derulate prin 15 societăţi fantomă, în perioada decembrie 2013 – august 2014. În urmă perchezițiilor 27 de persoane au fost reținute pentru a fi audiate.

Percheziţiile se desfăşoară într-un dosar penal înregistrat la Serviciul de Investigare a Fraudelor Ilfov, în care poliţiştii efectuează cercetări, sub supravegherea procurorilor Parchetului de pe lângă Tribunalul Ilfov, sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de evaziune fiscală.

Comentarii prin Facebook

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*