Ultimele Știri

Poliţiştii au confiscat 11 kg de aur, bunuri şi bani de la contrabandişti

Politiștii efectuează 10 percheziții la o grupare de contrabandiști. Oamenii legii au confiscat 11 kilograme de bijuterii dar și alte bunuri și bani.

Potrivit unui comunicat de presă al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Mureş, zeci de oameni ai legii din Mureş, Bistriţa Năsăud şi Cluj au participat, miercuri, 25 februarie, la 10 percheziţii în Târgu Mureş, Reghin şi Luduş. Valoare toatală a bunurilor confiscate se ridică la câteva sute de mii de euro.

”În urma percheziţiilor, poliţiştii au identificat şi ridicat, în vederea continuării cercetărilor, peste 11 kg. de bijuterii din aur, bunuri contrafăcute (echipamente sportive) şi sume de bani (peste 173.000 de lei, 22.100 de euro, 1.100.000 de forinţi, 1.000 de lire sterline, 600 de dolari). Din investigaţiile efectuate, a reieşit că 5 persoane, din judeţul Mureş, în perioada 2013-2015, ar fi obţinut beneficii financiare substanţiale din introducerea şi comercializarea, în mod ilegal, pe teritoriul României, a unor însemnate cantităţi de bijuterii din aur, provenite din Turcia”, se arată în comunicatul IPJ Mureş.

Persoanele bănuite sunt cercetate acum sub aspectul comiterii infracţiunilor de evaziune fiscală şi contrabandă.

Comentarii prin Facebook

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*