Ultimele Știri

Poliţiştii acuzaţi de viol: fata şi-a dat acordul să întreţină relaţii sexuale

politisti

Cei doi poliţişti, Adrian Şerban şi Florin Dumitru, acuzaţi că au violat o fată din Centrul de Plasament au fost arestaţi preventiv vineri, 7 august. În timpul audierilor, cei doi foşti angajaţi ai IPJ Călăraşi, excluşi din Poliţie vineri, au declarat că fata şi-a dat acordul pentru a întreţine relaţii sexuale cu ei.

Cei doi foşti agenţi de poliţie, Adrian Şerban şi Florin Dumitru, daţi afară din IPJ Călăraşi, vineri, la o zi după ce au fost reţinuţi fiind acuzaţi că au violat o minoră de 15 ani dintr-un Centru de Plasament, au fost arestaţi preventiv pentru 30 de zile, în urma deciziei magistraţilor de la Judecătoria Călăraşi. Decizia nu este definitivă, ea putând fi contestată de inculpaţi.

Adrian Şerban şi Florin Dumitru le-au spus colegilor lor care i-au anchetat că n-au obligat-o pe minoră să întreţină raporturi sexuale. „Indiferent care ar fi fost situaţia, să admitem că au avut consimţământul fetei, deşi e greu de crezut, vorbim de un copil în vârstă de 15 ani, cei doi agenţi ar fi trebuit să se comporte exemplar. Chiar dacă aşa au stat lucrurile, ei nu au nicio scuză, au greşit, trebuie să plătească”, spune unul dintre anchetatori.

Mai mult decât atât, se pare că Valentina, minora fugită de la Centrul de Plasament” Sfântul Ştefan” din Perişoru nu ar fi fost la prima experienţă de acest gen. În copilărie, fata a fost abuzată şi de amantul mamei sale, lucru care a determinat-o pe femeie să-şi dea copilul în grija statului.

Comentarii prin Facebook

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*