Poliţişti din Timişoara, învinuiţi că ar fi muşamalizat un incident în care doi bărbaţi au fost bătuţi

  • Adelina Mitrache
  • 4 august 2016
  • Social
politia politie

Acuzaţii grave la adresa unui echipaj de Poliţie din Timişoara. Oamenii legii sunt învinuiţi că ar fi muşamalizat un incident în care doi bărbaţi au fost bătuţi într-o spălătorie auto.

otul s-a petrecut într-o spălătorie auto din Timişoara. Un angajat al spălătoriei a atins cu o maşină un alt autoturism. Proprietarul şi mai multe cunoştinţe de-ale lui au început să îl ameninţe pe angajat, dar şi pe patronul spălătoriei. Ulterior, ambii au fost loviţi în faţă, lucru surprins şi de camerele de supraveghere ale firmei.

Patronul a sunat la 112, iar la faţa locului a fost trimis un echipaj de Poliţie de la Secţia 2. Victimele susţin însă că oamenii legii i-au legitimat doar pe ei şi, în loc să investigheze cazul, i-au ameninţat că îi vor amendă pentru că au sunat degeaba la 112.

De cealaltă parte, reprezentanţii poliţiei susţin că victimele nu au reclamat că au fost bătute. Pentru a elucida cazul, conducerea IPJ Timiş a pornit o anchetă internă. Victimele şi poliţiştii vor fi puşi astăzi faţă în faţă.

loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *