Ultimele Știri

Poliţist francez, împuşcat de doi bărbaţi cu cagule care au reuşit să fugă

pistol

Un poliţist francez a fost rănit uşor duminică dimineaţă, în apropierea unei clădiri a Ministerului de Interne din Pantin, în departamentul Seine Saint Denis, de doi bărbaţi care au reuşit să fugă, a anunţat ministerul, citat de AFP.

Cu puţin înainte de ora 2.00 (3.00, ora României), în timp ce era în misiune de patrulare, un poliţist a fost rănit de gloanţe trase de doi bărbaţi care purtau cagule şi care i-au furat arma, a declarat purtătorul de cuvânt al ministerului, Pierre-Henry Brandet.

Forţele speciale au fost mobilizate rapid şi au verificat locul atacului, un garaj pentru vehiculele Ministerului de Interne din apropiere de Paris, fără a-i găsi pe cei doi atacatori, a adăugat el.

„Cei doi indivizi au fugit, primele elemente descoperite de anchetatori indicând că ar fi fost vorba despre un furt prin efracţie”, a precizat purtătorul de cuvânt.

Forţele speciale Raid au găsit arma furată de la poliţist, însă cei doi atacatori reuşiseră să fugă.

Poliţistul, rănit uşor deşi purta vestă antiglonţ, a fost transportat la spital, dar urmează să fie externat în curând, a mai spus purtătorul de cuvânt.

Comentarii prin Facebook

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*