Ultimele Știri

Politicienii se întrec astăzi în pelerinaje electorale

Foto: Mediafax Foto / Raul Ştef Foto: Mediafax Foto / Raul Ştef

Românii, ortodocşi şi catolici, sărbătoresc vineri Adormirea Maicii Domnului, considerată una dintre marile sărbători creştine. Această sărbătoarea este considerată de politicieni un bun prilej pentru a mai câştiga ceva capital electoral în rândul creştinilor. Primul campion la pelerinaje este nimeni altul decât premierul Victor Ponta care taie ţara în lung şi-n lat pentru a participa  la trei slujbe de Sfânta Maria.

 În cursul aceste zile premierul are programate trei pelerinaje, în Suceava, la Cacica şi Putna, apoi va vizita Mănăstirea Nicula din judeţul Cluj, unde sunt asteptaţi zeci de mii de pelerini.  Pelerinajul din judeţul Cluj va fi supervizat de Ioan Rus, membru remarcat al PSD Cluj.  Liviu Dragnea de asemenea îl va însoţi pe Victor Ponta la evenimentele aducătoare de voturi şi binecuvântări din judeţul Suceava. Elena Udrea va fi în pelerinaj la mănăstirea Tismana. Blonda lui Băse’ se află în căutare de capital electoral, deoarece şi-ar dori să candideze la funcţia de preşedinte al României. Se pare că Elena Udrea şi filialele pe care le coordonează nu ar dori să susţină candidatura lui Cristian Diaconescu pentru prezidenţiale.

Aşa că astăzi cu ocazia Sfintei Sărbători a Adormirii Maicii Domnului asistăm la campionatul pelerinajelor, un eveniment creat de politicienii români. 

Comentarii prin Facebook

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*