Ultimele Știri

Politicienii au liber în prima zi de școală

Parlamentarii abia întorși din vacanță și-au luat liber astăzi pentru a putea participa la deschiderea noului an școlar.  Aceștia au declarat că această zi are deja o tradiție și ei trebuie să participe la diferite evenimente care au legătură cu deschiderea noului an școlar.

Politicienii sunt preocupați mai degrabă de vacanțe și de ordonanța traseiștilor care le permite mutarea de la un partid la altul. Această ordonanță a început deja să își facă efectele și zeci de primari, consilieri și-au schimbat culoarea politică. Primarul municipiului Rădăuţi, Aurel Olărean a fost mai ghinionist și a fost reținut de DNA pentru santaj, acesta a santajat un consilier local care nu dorea să își schimbe culoarea politică, conform declarațiilor procurorilor; …nebănuite sunt căile ordonanței traseiștilor. 

Aleșii noștrii preferă vacanțele lungi și dese, iar acum se vor pregăti pentru o nouă vacanță, respectiv pentru susținerea candidaților la prezidențiale, în timp ce zeci de legi stau în așteptare pentru a fi dezbătute.

Comentarii prin Facebook

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*