Ultimele Știri

Poliția franceză i-ar fi încercuit pe cei doi teroriști

Trupele anti-tero franceze ar fi încercuit zona unde s-ar afla cei doi suspecți în atentatul terorist asupra redacției ziarului Charlie Hebdo. În satul Corcy forțele de ordine verifică casă cu casă pentru ai depista pe cei doi islamiști care au curmat viața a 12 persoane. 

Trupele franceze face verificări în mai multe orașe și sate din apropierea Parisului la circa 60 de kilometri de zona metropolitană. Teroriștii au fost reperați într-o benzinărie în cursul dimineții în localitatea Villers-Cotterêt (Aisne). În zona vizată sunt și foarte multe păduri, iar poliția franceză nu exclude ipoteza ca cei doi să se fi refugiat în pădure. 

La ora 19:00 (ora României) ministrul de Interne francez va face noi declarații.

a

 

b

d

Comentarii prin Facebook

2 Comentarii on Poliția franceză i-ar fi încercuit pe cei doi teroriști

  1. Dumnezeu sa-i ierte !
    Insa ….daca ziaristii francezi ii stiau pe acesti criminali de ce sunt in stare ….de ce au continuat sa caricaturizeze prfofetul lor ?! Pt ei e ca si cum eu mi -as bate joc de sotia ta , ti -as viola copiii , as face cele mai crunte lucruri pe care sub nicio forma nu le-ai accepta !!! Tu cum ai reactiona ?! Eu unul …..te-as face sa-ti doresti moartea mai mult decat orice pe lume ….
    Si revenind la religie …..de ce nu le-au respectat Dumnezeul lor si si-au batut joc de el ?! Pai vorbim de respectarea libertatilor , a drepturilor si credintelor de orice natura ….insa noi ne batem joc libertatile si credintele lor !!! Si acum ii numic teroristi …..mie nu imi pare chiar asa !

  2. Asta fac ei, caricaturi. Nu este ca si cum ar fi singura religie care a aparut in ziarul lor. Indoctrinarea asta religioasa a voastra va da impresia ca nimeni nu are voie sa faca glume pe seama dumnezeului vostru, fie musulmani sau crestini. Daca nu sti ce este o caricatura nu mai vorbi despre respectarea libertatilor si credintelor.Nimic nu iti da dreptul sa omori atatia oameni nevinovati

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*