Ultimele Știri

Poliția de frontieră bulgară face verificări amănunțite la toate autovehiculele

bulgaria

Poliţia de frontieră bulgară efectuează, începând de sâmbătă, controale amănunţite la toate categoriile de autovehicule, care coroborate cu lucrările de reabilitare la podul peste Dunăre de la Giurgiu generează mărirea timpilor de aşteptare la frontieră, precizează, duminică, un comunicat al Companiei Naţionale de Drumuri şi Autostrăzi din România.

În aceste condiţii, compania de drumuri recomandă ca, pentru trecerea în Republica Bulgaria, şoferii să folosească şi punctele alternative de trecere a frontierei, de la Calafat (rutier), Bechet (trecere cu bacul), Zimnicea (trecere cu bacul), Călăraşi (trecere cu bacul), Negru Vodă (rutier) şi Vama Veche (rutier).

‘La punctul de frontieră Giurgiu se efectuează lucrări ce constau în înlocuirea integrală a sistemului rutier (plăci betonate şi straturi asfaltice), în vederea asigurării confortului şi siguranţei traficului rutier pe aceasta porţiune de drum. Odată cu demararea lucrărilor de reabilitare, se circulă pe o singură bandă ce este în permanenţă supravegheată de antreprenor pentru asigurarea condiţiilor de siguranţă a circulaţiei’, se arată în comunicatul citat.

Comentarii prin Facebook

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*