Ultimele Știri

Poate deveni Elena Udrea candidatul unic al Dreptei?

Întrebată fiind de Academia Caţavencu, „Aţi fost amanta preşedintelui?”, Elena Udrea a răspuns: „Veţi află peste 10 ani!”. Cei 10 ani aproape că au trecut… şi nimic. Elena Udrea tace.

În schimb, preşedintele, în calitate de chibiţ, îi dă sfaturi şi îi ţine pumnii Elenei Udrea, candidata în care are cea mai mare încredere decât în toţi ceilalţi, fiindcă, nu-i aşa, „nu a minţit niciodată”.

Cum Elena Udrea, cotată într-un sondaj cu 8 la sută, este sigură că are şanse mari să intre în turul doi al prezidenţialelor, Băsescu îi netezeşte drumul, lovind în cel pe care îl consideră rivalul ei direct, singurul obstacol în calea participării d-nei Udrea la rundă finală. Aşadar, este de aşteptat ca atacurile la adresa candidatului liberal – rivalul-ţintă – să crească în intensitate, două fiind temele cu oarecare impact popular, conturate până acum: casele şi omul neclar. Băsescu vorbeşte pentru nehotărâţi şi pedeliştii din ACL, aruncând, cu perfidie, sămânţa îndoielii în privinţa lui Iohannis, descris drept mincinos, slab, ascuns, adică un dubios periculos.

Iohannis are încurcături jenante cu multele sale case „cumpărate pe bani, din meditaţii”. La asta se adaugă şi speculaţiile apărute în presa cotrocenistă, cum că „ofiţerul acoperit” pe care vrea să-l dezbrace Băsescu ar fi, nimeni altul, decât Klaus Iohannis, „angajat” al unui serviciu german de informaţii. Pornită de la Cotroceni sau din altă parte, lucrătura dă roade.

Tot mai mulţi PDL-işti, amici de alianţă cu PNL, dar şi o serie de liberali, dezamăgiţi de prestaţia electorală a prezidenţiabilului ACL, încep să aibă îndoieli că alesul lor are şanse să câştige. De la Cotroceni, Băsescu trimite vorbe în eter că nu crede că alianţa sau fuziunea PDL-PNL se va face vreodată. Elena Udrea, preşedinta PMP şi preferata lui Băsescu pentru Cotroceni îi sugerează de pe acum lui Iohannis să se lase păgubaş, că nu e omul potrivit pentru o aşa căciulă mare. Blonda, şefă a Mişcării Populare se vede deja în turul al doilea, luându-se la trântă cu Victor Ponta şi punându-l şi pe acesta la pământ.

Toate aceste întâmplări nefericite cu Klaus Iohannis, ascunzând secrete ce vor fi scoase şi mai mult la iveală în săptămânile următoare, îl vor determina pe acesta să se retragă din cursă, lăsând cale liberă pentru Elena Udrea, febleţea, de un deceniu a cetăţeanului nostru suprem, Traian Băsescu.

Comentarii prin Facebook

2 Comentarii on Poate deveni Elena Udrea candidatul unic al Dreptei?

  1. Mai cunosc eu unul Iosipescu Zambra, conte, politician in primele zile de dupa ’89…esti cumva fiu-sau, tot la fel de idiot ? Marsh!

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*