Ultimele Știri

PNL va vota împotriva proiectului bugetului de stat pe 2015 şi va introduce o moţiune de cenzură

Co-președintele partidului PNL, Vasile Blaga, a făcut declarații în ceea ce privește bugetul de stat. Bugetul pe anul 2015 este repartizat cu ajutorul celor de la FMI. Oficialii FMI au ajuns în România pentru a se ocupa de repartizarea corectă bugetului.

Noul PNL va vota împotriva bugetului de stat e 2015, mai mult se va introduce o moțiune de cenzură pentru a schimba lucrurile în guvern. Vasile Blaga este de părere că sunt necesare alegeri anticipate pentru o guvernare mai bună.

”Nu putem ajunge la guvernare decât constituţional. După 1 februarie vom introduce moţiune de cenzură şi nu vom vota bugetul. Cel mai corect ar fi să ajungem la putere prin alegeri anticipate”, a spus Vasile Blaga.

Se pare că lucrurile încep să prindă contur, astfel că s-a decis cine va următorul premier. Deși Vasile Blaga a declarat că funcția de premier i s-ar potrivi, totuși cedează acestă funcție colegului său de partid, Cătălin Predoiu.

”Cătălin Predoiu va fi premierul nostru. Nu şi preşedinte, şi premier. Locul preşedintelui partidului nu este în Executiv”, a precizat Blaga.

Comentarii prin Facebook

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*