PNL îşi ameninţă deputaţii: Dacă nu vor vota pentru reţinerea şi arestarea lui Ghiţă nu vor intra pe liste la alegeri

Sebastian Ghiță

Conducerea PNL i-a avertizat pe deputaţii liberali că, dacă lipsesc la votul din plenul Camerei pentru ridicarea imunităţii lui Sebastian Ghiţă, nu vor mai fi pe liste la alegerile parlamentare din toamnă, au declarat pentru News.ro surse din partid.

Îndemnul PNL la vot este pentru ridicarea imunităţii deputatului PSD Sebastian Ghiţă.

Conducerea PNL i-a transmis, marţi, în Comisia de unificare a partidului, liderului deputaţilor liberali că parlamentarii PNL care vor lipsi la votul pentru ridicarea imunităţii lui Ghiţă nu se vor mai regăsi pe lista din toamnă pentru alegerile parlamentare, au relatat pentru News.ro surse din partid.

Plenul Camerei Deputaţilor urmează să dezbată şi să voteze miercuri cererea DNA pentru încuviinţarea reţinerii şi arestării preventive a deputatului PSD Sebastian Ghiţă.

Surse din PNL au mai relatat că un mesaj asemănător a transmis conducerea liberală şi în cazul votului de marţi seară pentru validarea lui George Orbean în funcţia de preşedinte director general al TVR.

De altfel, liberalii vor să adopte în şedinţa BPN de marţi o rezoluţie privind criteriile pe care candidaţii PNL trebuie să le îndeplinească pentru a reprezenta partidul la locale şi la parlamentare. Rezoluţia va include criterii legate de activitatea parlamentarilor, dar şi obligaţia ca pe liste să se regăsească 30% oameni noi şi 30% femei.

loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *