Ultimele Știri

PNL depune moţiunea „Alege între România şi Ponta, un premier compromis. Demite-l pe Victor Ponta”

Secretarul General al PNL Marian Petrache a declarat, luni, că, până la ora prânzului, liberalii au strâns circa 160 de semnături pentru moțiune, ținând cont că minimul de măsuri necesare este de 139. 

Potrivit secretarului general al PNL, toţi liberalii au fost prezenţi pentru semnarea moţiunii de cenzură. 

„Am strâns aproximativ 160 de semnături, necesarul pentru depunerea moţiunii fiind de 139. Vom depune moţiunea în jur de ora 15:30 pentru că vrem să strângem cât mai multe semnături” a declarat, pentru MEDIAFAX, secretarul General al PNL Marian Petrache.

Moțiunea de cenzură depusă de liberalii se numește „Alege între România şi Ponta, un premier compromis. Demite-l pe Victor Ponta”. Marian Petrache a declarat că PNL şi-a propus să strângă întâi semnăturile necesare, urmând ca apoi să înceapă negocierea cu celelalte partide parlamentare.

„Ne-am propus să strânge toate semnăturile de la membrii de partid şi să începem negocierile după depunerea moţiuni”, a mai spus Petrache.

PNL afirmă în textul moţiunii ca a decis „să depună, de îndată, această moţiune de cenzură împotriva Guvernului pentru că situaţia actuală, cu un premier trimis în judecată, compromite o naţiune întreagă”, afrimând că „în orice altă ţară din UE premierul şi-ar fi dat demisia în momentul următor începerii urmăririi penale, adică acum mai bine de trei luni de zile”, potrivit Mediafax.

Comentarii prin Facebook

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*