Ultimele Știri

PNL București vrea demiterea cât mai rapidă a primarului interimar al Capitalei

PNL București a decis să demareze procesul de demitere a primarului general interimar Ștefănel Dan Marin, a anunțat Marius Vintilă, menționând că ”orice zi pe care o mai petrece în fruntea orașului înseamnă o întârziere în soluționarea problemelor existente”.

Consilierii generali ai PNL vor iniția în cadrul ședinței de marți a CGMB un proiect de hotărâre privind schimbarea primarului interimar, conform Agerpres.

„Primarul UNPR trebuie să plece imediat pentru că nu este capabil să administreze problemele grave ale Bucureștiului. Orice zi pe care o mai petrece în fruntea orașului înseamnă o întârziere în soluționarea problemelor existente”, a declarat marți Marius Vintilă într-o conferință organizată la sediul PNL București.

Acesta susține că primarul interimar refuză să ia măsuri concrete și urgente ce se impun pentru rezolvarea problemelor Bucureștiului.

„Ștefănel Dan Marin nu a propus și nu a luat nicio măsură concretă privind RATB. El refuză în continuare să reglementeze regimul gratuităților transportului public. Din acest motiv, RATB înregistrează zilnic penalități de 1,2 milioane de lei către ANAF deoarece municipalitatea nu plătește către regie contravaloarea gratuităților oferite diverselor categorii de beneficiari în baza unui contract”, a mai arătat vicepreședintele PNL.

Comentarii prin Facebook

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*