Ultimele Știri

PMP Iași nu îl vrea pe senatorul UNPR Ionel Agrigoroaei

pmp iasi

Filiala ieşeană a PMP refuză să accepte înscrierea senatorului UNPR Ionel Agrigoroaei în partid, a declarat liderul PMP Iaşi, deputatul Petru Movilă, după ce cu două zile în urmă senatorul UNPR afirma că a trecut la PMP, întrucât la UNPR nu mai există nicio perspectivă.

“Sunt vicepreşedinte naţional, iar marţea trecută am avut şedinţă la Bucureşti şi nu s-a spus nimic despre venirea lui Agrigoroaei în PMP. Eu nu sunt de acord cu astfel de practici în politică. El nu este membru la Iaşi, nu e validat aici, nu ştiu unde s-a înscris”, a spus liderul PMP Iaşi, Petru Movilă, care a evitat să precizeze motivele pentru care senatorul Agrigoroaei nu este acceptat în PMP Iaşi.

Movilă a mai afirmat că săptămâna viitoare lucrurile vor fi clarificate în şedinţa conducerii partidului.

Întrebat dacă senatorul Ionel Agrigoroaei va fi prezent, sâmbătă după-amiază, la acţiunea de lansare a candidaţilor PMP Iaşi, Movilă a răspuns: “Nu cred că va veni la lansare, pentru că nu l-a invitat nimeni”.

Senatorul UNPR de Iaşi Ionel Agrigoroaei a anunţat, joi, trecerea sa la Partidul Mişcarea Populară, motivând că la UNPR nu mai există nicio perspectivă şi că “este previzibil ce se întâmplă acolo”.

Ionel Agrigoroaei a declarat, joi, pentru News.ro că a semnat deja adeziunea la PMP, el precizând că de multă vreme încerca să se înscrie în PMP.

“Eu voiam să trec de multă vreme la ei, dar nu s-a putut din diverse motive. Am depus deja adeziunea la PMP. Am plecat din UNPR pentru că nu mai există perspective la acest partid. Este previzibil ce se întâmplă acolo”, a afirmat Ionel Agrigoroaei.

Ionel Agrigoroaei a fost ales în 2012 senator pe listele PPDD, iar ulterior s-a înscris în UNPR. Agrigoroaei a revenit în PPDD, după care s-a înscris din nou în UNPR.

Comentarii prin Facebook

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*