Ultimele Știri

Ploile torențiale au făcut ravagii și în Constanța! Străzi şi gospodării inundate

La nivelul municipiului Constanţa, dar şi în restul localităţilor de la nivelul judeţului vizate de ploile torenţiale, au fost pregătite să intervină 46 de echipe, dotate cu utilaje, vidanje şi pompe de mare putere.

Mai multe străzi şi gospodării au fost inundate în urma unei ploi torenţiale care s-a abătut în cea mai mare parte a Dobrogei, potrivit Mediafax.

Furtuna de vineri seară a cauzat numeroase daune. Pompierii au fost solicitaţi să intervină la o locuinţă din Năvodari care a luat foc, cauza probabilă a izbucnirii flăcărilor părând să fie trăsnetul. La faţa locului s-au deplasat trei autospeciale de la detaşamentul de pompieri Midia Năvodari, incendiul fiind lichidat după aproximativ o oră. Nicio persoană nu a fost rănită în incendiu, proprietarii fiind plecaţi de acasă, dar locuinţa a fost distrusă în proporţie de 90 la sută.

Tot din cauza furtunii de vineri seară, o schelă a fost dărâmată în cartierul Faleză Nord din Constanţa, aceasta căzând peste cablurile de înaltă tensiune, furnizarea energiei fiind întreruptă în zonă. Pompierii de la ISU Dobrogea intervin în zonă folosind o autospecială dotată cu braţ telescopic, pentru eliberarea cablurilor electrice, conform Mediafax.

Comentarii prin Facebook

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*