Ultimele Știri

Pițurcă l-a furat pe cel mai bun jucător al Stelei

Primul transfer important realizat în această iarnă în fotbalul românesc l-a efectuat Victor Pițurcă din Arabia Saudită. Lucian Sânmărtean a semnat în această seară un contract pe 2 ani cu Al Ittihad.

Deși au existat suspiciuni legate de plecarea mijlocașului în vârstă de 34 ani, negocierea și înțelegerea dintre oficialii echipei antrenate de Victor Pițurcă și Lucian Sânmărtean s-au finalizat în această seară, contractul fiind semnat chiar acasă la fostul selecţioner al României.

Arabii îi vor oferi fotbalistului un salariu de un milion de dolari pe sezon, în timp ce Gigi Becali a cerut suma de 500.000 de euro în schimbul lui Lucian Sânmărtean, care se află în ultimele 6 luni de contract cu echipa din Ghencea. Conform unor surse, mijlocașul va pleca mâine în Arabia Saudită, iar luni va efectua vizita medicală.

„Sânmărtean a semnat din vară, pe un an plus încă unul. Mă bucur că ne-am înţeles şi acest jucător a semnat un contract incredibil de bun la 35 de ani, cu un salariu formidabil. Dacă Ittihad are bani să-l plătească acum Stelei, bine, dacă nu, rămânem cu acest contract din vară.

Gigi Becali a aflat ce s-a întâmplat, a fost foarte încântat, chiar el l-a îndemnat pe jucător s-o facă. I-am spus că este într-o situaţie delicată, eu nu voi vorbi cu acest domn, iar acest contract se va face pe fax.

Nu a fost singura ofertă, dar nici un club nu i-a oferit măcar jumătate din ce-i oferă Al Ittihad. Luci îl poate ajuta enorm pe Piţurcă în acest moment, la fel şi Szukala sau Tănase. Din ce ştiu eu, pînă acum nu se discutase cu Argăseală. Becali a cerut pe Lucian o sumă modică, pe care club din România şi-ar fi permis-o şi cu ochii închişi, nu îi va forţa nimeni mâna”, a spus impresarul lui Sînmărtean la Dolcesport.

Arabii au negociat şi cu fundaşul central al Stelei, Lukasz Szukala, însă acesta a refuzat oferta făcută, iar pentru moment negocierile au fost sistate.

„Cu Szukala nu este nici o discuţie, el poate semna din postura de jucător liber”, a precizat impresara.

 

Comentarii prin Facebook

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*