Ultimele Știri

Pitești: Un bărbat a fost călcat intenționat cu mașina de un tânăr teribilist

pitesti

Un bărbat din Pitești în vârstă de 47 de ani a fost călcat intenționat cu mașina de un tânăr teribilist cu care a avut un conflict în trafic. În imaginile surprinse de o cameră video amplasată în zonă se poate observa cum şoferul a accelerat şi l-a lovit în plin pe bărbat, deşi acesta era cu spatele.

Nimeni nu ştie de la ce a pornit conflictul dintre cei doi. Cert este că, ambii au tras autoturismele pe o stradă secundară din oraş, pentru a-şi regla conturile. Unul a coborît de la volan şi s-a dus la maşina celuilalt pentru să-şi spună nemulţumirile. Apoi, s-a întors şi a plecat. Vizibil iritat, celălalt şofer a accelerat şi şi-a lovit rivalul în plin.

Captură video Antena3.ro

Bărbatul de 47 de ani a fost aruncat în aer şi s-a prăbuşit pe trotuar. Agresorul, un tânăr de 19 ani, a fugit de la locul accidentului. Acesta a fost prins în cele din urmă de Poliție și va fi anchetat pentru lovire și fugă de la locul accidentului. 

Bărbatul lovit a plecat spre casă, dar mai apoi s-a simțit rău și a fost dus de urgență la spital. Acesta a suferit o fractură ușoară la coloana vertebrală, potrivit medicilor.

Comentarii prin Facebook

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*