Ultimele Știri

Pistă de raliu făcută pe cea mai periculoasă șosea din România

Transalpina, cea mai înaltă şi periculoasă şosea din România, a fost locul de desfăşurare a celei de-a treia etape a Campionatului Naţional de Viteză în Coastă.

57 de piloţi din ţară şi din străinătate au încercat să obţină cel mai bun timp pe un traseu amenajat special în apropiere de staţiunea Rânca.

Competiţia s-a desfăşurat pe traseul de la Novaci spre Rânca, pe o lungime de 5 kilometri. Piloţii s-au pregătit cu mult timp înainte pentru această competiţie. Vedeta concursului a fost pilotul bulgar, Lyuben Kamenov, campion în ţara vecină la astfel de curse. Concurează cu o maşină de aproape 700 de cai putere care valorează 100.000 de euro. Este cel mai puternic şi mai scump autoturism din competiţie.

„Îmi place România, îmi place această cursă. Este foarte frumoasă şi foarte bună”, a declarat Lyuben Kamenov-campion Bulgaria.

„Incidente nu am avut şi nici nu vrem să avem. Traseul este foarte bun şi este asigurat foarte bine şi indiferent ce se întâmplă nu o să avem probleme mari”, a declarat Constantin Ciufrilă, organizator.

Toţi concurenţii au parcurs traseul de 7 ori, iar în ultima etapă trebuie să-l traverseze de tot atâtea ori. Câştigător va fi desemnat câştigător cel care va înregistra cel mai bun timp.

Comentarii prin Facebook

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*