Ultimele Știri

Pinalti’ se consideră deținut politic

gheorghe stefan

Gheorghe Ștefan consideră că a fost arestat din cauza afinităților sale politice, iar Victor Ponta ar fi dat un ordin pentru arestarea sa. 

Se pare că Pinalti’ a început să le încânte urechile procurorilor cu diferite dezvăluiri despre oficiali de rang înalt care ar avea legătură cu afacerea Microsoft. 

”Principalele persoane în această afacere sunt Claudiu Florică şi Dinu Pescariu şi alte peste 100 de persoane cu rang de prim-miniştri, miniştri, secretari de stat, funcţionari publici din ministere, de la SGG, parlamentari, oameni de afaceri, avocaţi, care după opinia mea unii sunt nevinovaţi, alţii vinovaţi în proporţii diferite cu un grad de implicare mai mare sau mai mic.

Sunt cercetat pentru afinităţile politice pe care le-am avut, deoarece eu l-am văzut cu ochii mei pe programele tv pe premierul Ponta când a declarat de două ori ca să fie arătat şi Gheorghe Ştefan (Pinalti), pentru că sunt luaţi doar cei de la PSD. Să înţeleg că aceasta este o comandă politică să satisfacă dorinţele prim-ministrului.

Eu nu pot să fac denunţuri numai pe vorbe pentru că am demnitate, iar dacă aş face un denunţ ar trebui documentat cu acte şi înscrisuri, iar caracterul meu nu îmi permite să fac denunţuri mincinoase. Sunt mai presus demnitatea şi onoarea decât suferinţa. Dacă voi face un denunţ va fi împotriva celor care m-au vrut arestat şi numai atunci când voi fi liber pentru a strâge probe”, a declarat Gheorghe Ștefan

Comentarii prin Facebook

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*