Ultimele Știri

Piedone nu renunţă la candidatură: Voi iniţia o nouă campanie de strângere de semnături

piedone

Cristian Popescu Piedone a anunţat, marţi seara, pe Facebook, că nu renunţă la candidatura pentru un nou mandat de primar al Sectorului 4 şi va iniţia o nouă campanie de strângere de semnături, afirmând că există doar două variante- „să mă omoare sau să mă lase să mă supun judecăţii la vot”.

Văd că se da o luptă pe viaţă şi pe moarte să îmi fie împiedicată candidatura. Ei bine, nu au decât două opţiuni, să mă omoare sau să mă lase în pace să mă supun judecăţii Dvs, la vot, pe 5 iunie. (…) Vă anunţ că voi iniţia o nouă campanie de strângere de semnături, de dată această de două ori mai multe, că poate aşa vom putea trece peste toate mizeriile pe care le pregătesc cei care vor puterea cu orice preţ!”, a scris Piedone, pe reţeaua de socializare.

Fostul primar, urmărit penal după tragedia din Colectiv, a mai susţinut că cei interesaţi vor putea urmări pe Facebook procesul de strângere de semnături. „Voi fi prezent pentru această campanie de semnături. Va dura până în ultima zi de campanie şi aşa vor vedea cu toţii că semnăturile sunt autentice. Cer şi televiziunilor că, dacă vor şi sunt interesate, să transmită LIVE tot procesul pentru a observă pas cu pas că este o procedura corectă şi transparenţă. Aveţi încredere, merg până la capăt!”, a afirmat Piedone.

Magistraţii Tribunalului Bucureşti au respins, marţi, candidatura lui Cristian Popescu Piedone la Primăria Sectorului 4, decizia fiind definitivă.

Termenul limită pentru depunerea candidaturilor la alegerile locale expiră marţi, 26 aprilie.

Comentarii prin Facebook

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*