Ultimele Știri

Piedone, atac la Dragnea: Țăranului nu îi mai plac bombonicile, vrea savarine proaspete cu multă frișcă

piedone

Cristian Popescu Piedone lansează un atac dur la adresa liderului PSD, Liviu Dragnea, pe care îl numeşte „țăran” şi spune cu subînțeles ca acesta ar fi un curvar ce umblă dupa fete tinere. 

Liviu Dragnea a divorțat de soția sa Bombonica în cursul acestui an.

„Îmi voi aminti. Voi să judecați.

Țăranului nu îi mai plac bombonicile, vrea savarine proaspete cu multă frișcă, iar în lipsă de linguriță să vadă și adversarul lui politic bărbăția, după mustățile lui și el, el exemplu de moralitate?

Un condamnat, un divorțat, îndrăznește să rostească cuvântul integritate, eu spun în continuare că nu are nicio vină, dar respectăm sau nu în România hotărîrile judecătorești. Așa că ia coasa și mai bate-o puțin, că nu mai taie bine și dă o brazdă la tine în partid, că ai destui interlopi și bărbați-fete mari cu himenul cusut, pe post de candidați la primării.”, scrie Piedone pe Facebook.

În cursul acestei zile Piedone  a aflat că nu va putea candida la Primăria sectorului 4 şi nici pentru un post de consilier local. Acesta critică în termeni duri excluderea lui Valeriu Zgonea din PSD şi îi cere demisia lui Liviu Dragnea.

„Ce ați făcut astăzi domnule președinte Dragnea cu excluderea domnului Zgonea mă face să înțeleg și ce se întîmplă cu mine un om simplu fără condamnări, fără trimiteri în judecată (momentan), dar încă un om liber. Credeți că partidul în care am crescut și am slujit doctrina social-democrată vă va ierta vreodată?

Eu mă supun majorității publice. Din păcate pentru dumneavoastră, susținători si simpatizanți, va supuneți doar castei de partid care vrea doar să isi protejeze interesele ei. Exemplu stă în susținerea necondiționată a candidatului PSD la Sectorul 4, și permiteți-mi să nu îi rostesc numele, pentru că l-am uitat deja, dar la fel ca și mulți alți candidați ai PSD din România, creați după chipul și asemănarea dumneavoastră, un penal care acuzați prin interpuși posibili viitori penali, vă cer eu care încă mă bucur de prezumția de nevinovăție și susținut de o mare parte a oamenilor pe care dumneavoastră trebuia să îi reprezentați, acei sociali-democrați pe care astăzi i-ați uitat pentru așa zisele interese de partid, vă cer astăzi public demisia și tot de astăzi vă anunț că îmi voi aduce aminte public de cei 24 de ani petrecuți în administrația publică și în foaierele partidelor așa zise social-liberale.

Scuze doamnelor dumneavoastră din partid și doamnei candidat PSD la Primăria București. Le simpatizez și le respect.

PS. Si, ca sa vorbim între doi țărani, un moldovean si un teleormănean, parafrazez din versurile Baladei Miorița: Că l-apus de soare vor vor sa mi-l omoare pe cel moldovean, ca are votanți mai mulți si oameni mai bărbați si prieteni învătați, si Dragnea tu sa nu îmi pui fluierași de soc de la tine… nu cinta cu foc, ci să mi pui fluierași de fag, dintre noi doi, pe mine oameni mă vor cânta cu drag.

Vă Cer Demisia, domnule Dragnea!„, punctează Piedone.

Comentarii prin Facebook

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*