Ultimele Știri

Piedone a ajuns din nou în fața procurorilor

piedone

Fostul primar al Sectorului 4, Cristian Popescu Piedone, a ajuns din nou în fața procurorilor pentru ai fi aduse la cunoștință noile acuzații, privind fapte de abuz în serviciu. Piedone a reușit să scape de arest în dosarul Colectiv, însă procurorii DNA l-au informat astăzi că a avut loc o extindere a urmăririi penale pe numele său.

Procurorii DNA îl acuză pe Piedone de alte fapte de abuz în servicu, după ce au analizat documentele ridicate de la Primăria Sectorului 4. Noile fapte nu ar fi în legătură cu cele care ar fi dus la producerea tragediei din Colectiv. Procurorii anticorupţie au deschis un dosar de abuz în serviciu după incendiul din 30 octombrie din clubul Colectiv, în care şi-au pierdut viaţa 62 de persoane.

Potrivit DNA, Piedone a cauzat vătămarea drepturilor și intereselor legitime ale unor persoane fizice și ale Primăriei, în urma cărora reprezentantii SC Colectiv Club, care au putut desfășura activități de alimentație publică, au obținut un folos necuvenit în cuantum de 62.298 lei.

Procurorii susțin că, pentru a autoriza funcționarea, Cristian Popescu-Piedone a emis cele doua acte administrative prin atestarea unor împrejurări necorespunzătoare adevărului, în sensul ca SC Colectiv Club SRL ar fi îndeplinit cerințele legale necesare avizării.

Vom reveni cu detalii, îndată ce DNA va comunica noile acuzații aduse fostului primar, Cristian Popescu Piedone!

Comentarii prin Facebook

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*