Ultimele Știri

Petrolul Ploieşti: Directorul, fraţii Capră şi alte 4 persoane reţinute pentru un prejudiciu de peste 15 milioane de euro

Principalii acţionari ai clubului Petrolul Ploieşti, Marius Bucuroiu, Daniel şi Nicolae Capră, şi alte patru persoane au fost reţinuţe, marţi seară, de procurori în dosarul privind infracţiuni cu un prejudiciu de peste 15 milioane de euro.

Potrivit şefului DIICOT Ploieşti, procurorul Ionuţ Botnaru, procurorii au emis, marţi seară, ordonanţe de reţinere pe numele a şapte persoane care au calitatea de suspecţi în dosarul în care conducerea clubului de fotbal Petrolul Ploieşti este suspectată de evaziune fiscală şi spălare de bani cu un prejudiciu estimat la 15.400.000 de euro.

Printre cei reţinuţi se numără acţionarii principali ai clubului de fotbal ploieştean, fraţii Daniel şi Nicolae Capră, dar şi directorul general al clubului, Marius Bucuroiu, care deţine, de asemenea, acţiuni la club.

În acelaşi dosar, au fost reţinute alte patru persoane, administratori ai unor firme prin care s-ar fi derulat operaţiuni financiare fictive.

Cele şapte persoane reţinute, marţi seară, sunt acuzate de săvârşirea infracţiunilor de constituire de grup infracţional organizat, evaziune fiscală şi spălare de bani. În cursul zilei de miercuri, toate cele şapte persoane vor fi prezentate instanţei cu propunere de arestare preventivă.

Fraţii Daniel şi Nicolae Capră sunt principalii acţionari ai clubului de fotbal Petrolul Ploieşti, făcând parte şi din Consiliul de Administraţie al clubului – Daniel Capră ca preşedinte, iar Nicolae Capră ca membru. Din Consiliul de Administraţie al FC Petrolul Ploieşti mai face parte, ca membru, şi directorul general al clubului, Marius Bucuroiu, care este şi el acţionar.

Comentarii prin Facebook

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*