Ultimele Știri

Petre Tobă a depus o plângere penală împotriva CNATDCU

petre toba

Petre Tobă a depus, luni, la Parchetul General, o plângere penală împotriva membrilor Consiliului General al CNATDCU care au votat constituirea ultimei comisii tehnice în cazul doctoratului său.

Membrii Consiliul General al Consiliul Naţional de Atestare a Titlurilor, Diplomelor şi Certificatelor Universitare au respins raportul de analiză a ultimei comisii tehnice în care se stipula că fostul ministru nu a plagiat în teza sa și au cerut ca preşedintele să numească o nouă comisie tehnică pentru analiza lucrării de doctorat.

Vizată de plângere este și cea de-a patra comisie, care a deci că în teza de doctorat a lui Petre Tobă este vorba de un plagiat „masiv”.

Din ultima comisie tehnică în cazul Petre Tobă, au făcut parte profesorul universitar doctor Adrian Miroiu de la SNSPA, Zulean Marian, profesor universitar doctor la Universitatea din Bucureşti şi cercetatorul ştiinţific doctor Şerban Filip Cioculescu, de la Institutul pentru Studii Politice de Apărare şi Istorie Militară din Bucuresti, potrivit unor surse apropiate comisiei.

Membrii Consiliului General al CNATDCU au termen, până la orele 24.00, să pronunţe, prin vot electronic, un verdict final în cazul analizei tezelor de doctorat a lui Petre Tobă şi Florentin Pandele, primarul din Voluntari, anunță purtătorul de cuvânt al Ministerului Educaţiei, Mirabela Amarandei.

Comentarii prin Facebook

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*