Ultimele Știri

Peste o mie de români protestează în fața sediului MAE

În urma evenimentelor din Diaspora, unde cetățenii români au fost umiliți în fața secțiilor de votare, un grup de tineri a organizat un protest masiv în fața sediului Ministerului Afacerilor Externe din București. 

Pornit inițial ca un protest pe Facebook cu sprijinul organizației Uniți Salvăm, protestul din fața sediului MAE a luat amploare și la ora 00.00 peste 1000 de români protestează în solidaritate cu românii din Diaspora. Oamenii îi cer demisia lui Titus Corlățean, Guvernului condus de Victor Ponta, dar și un blam împotriva actualei clase politice care nu îi mai reprezintă.

IMG_7748

La acest protest participă membrii ai societății civile, membrii ai diferitelor partide care încearcă să speculeze incompetența organizatorilor alegerilor prezidențiale, dar și simpli cetățeni care s-au declarat indignați de cele întâmplate în cursul zilei, la secțiile de votare din străinătate.

nu plecam

 

Protestarii au venit cu pancarte și banere  pe care putem citi următoarele mesaje:

”1989 – 25 de ani!”, ”Dreptul la vot!”, ”Jos Comuniștii!”, ”2012: USL vs Băsescu, 2014: ACL vs Ponta. Nu am învățat nimic?! Toate partidele aceeași mizerie. Schimbați legile electorale. Vrem o altă clasă politică. Nu mai suntem păcăliți!”

mandruta

Românii ies în stradă și protestează, nu mai vor să accepte abuzurile clasei politice, care de 25 de ani își bate joc de cetățeni. Astăzi am asistat la una din cele mai mari umilințe îndreptate împotriva cetățeanului român. Clasa politică actuală trebuie să înțeleagă că așa nu se mai poate, poporul român numai acceptă aceste abuzuri. Cetățeanului român i s-a furat dreptul la vot, la alegerile prezidențiale din doi noiembrie. 

tricolor

Comentarii prin Facebook

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*