Ultimele Știri

Peste o mie de revoluționari protestează în fața Guvernului

Revoluționarii au ieșit din nou în stradă pentru a-și cere drepturile și indemnizațiile pe care nu și le-au mai primit de mai bine de 3 ani.

Premierul Ponta le-a promis în repetate rânduri că le va rezolva problema însă până acum a evitat să facă acest lucru, chiar a trimis Corpul de Control al Guvernului pentru a verifica modalitatea prin care revoluționarii și-au primit certificatele. 

IMG_9837

Un fapt mai puțin cunoscut este promisiunea făcută revoluționarilor de Alianța Uniunea Social Liberală condusă atunci de Crin Antonescu și Victor Ponta în timpul protestelor din ianuarie 2012  împotriva președintelui Băsescu. Liderii USL au promis atunci revoluționarilor acordarea indemnizațiilor blocate de PDL în schimbul participării și organizării de proteste antiguvernamentale. 

După obținerea puterii cei doi lideri au uitat de drepturile revoluționarilor, iar acum toate oalele se sparg în capul premierului Ponta deorece Crin Antonescu a părăsit scena politică. 

IMG_9835

Revoluționarii care au organizat protestul, luni, în fața Guvernului speră să îl înduplece pe Victor Ponta  să anuleze ultima ordonanță care îi obligă pe revoluționari să dovedească faptul că au participat la revoluție și au organizat și condus grupuri de oameni împotriva regimului comunist.  

Revoluționarii sunt obligaţi să obţină noi certificate prin care să ateste că au avut “un rol determinant” la Revoluţie, pentru a putea obține indemnizaţia. Pentru aceasta, Guvernul a introdus un nou titlu de revoluţionar, cel de “Luptător cu Rol Determinant”.

Comentarii prin Facebook

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*