Ultimele Știri

Peste 12.000 de fani i-au dat ”dislike” președintelui Iohannis, iar trendul este ascendent de la oră la oră

iohannis

Președintele Klaus Iohannis se confruntă cu un val de comentarii și dislike-uri pe pagina oficială de facebook, după ce a sărit în apărarea trustului Intact și a criticat ANAF.

Președintele Iohannis a pierdut circa 12.000 de fani într-o singură zi. Fenomenul pare a fi o formă de protest la adresa ”președintelui Facebook”. Klaus Iohannis a reușit să devină președinte cu ajutorul rețelei de socializare, iar astăzi a intrat în dizgrația utilizatorilor, fapt ce a dus la un val de indignare.

Ce i-au transmis românii pe pagina de Facebook

”Ridicol şi descurajant peisajul moral pe care îl creditaţi cu ultimele dvs declaraţii în speţa Antena 3. Înjositor pentru cei care v-au dat votul şi sunt – prin asta – reprezentaţi de gesturile dvs!”, a fost unul dintre reproşuri. ”Am stat la coadă la Londra 8 ore ca să vă votez. După declaraţia dvs. de astăzi despre Antena 3, aş mai sta la coadă 8 ore ca să NU vă mai votez”, i-a transmis un român din diaspora.

”Să vă fie ruşine! Îmi retrag like-ul pe care vi l-am dat din toată inima. Dacă aş putea, mi-aş retrage şi votul!”, a fost o altă postare critică. Unii internauţi au acuzat faptul că postările le-au fost şterse.

Oana Gheorghiu:  Azi ați dat o palmă tuturor celor care, în ciuda campaniei denigratoare pe care A3 vi-o făcea, s-au mobilizat să vă aducă în fruntea țării. Azi ați dat o palmă statului de drept și v-ați amestecat în punerea în execuțare a unei hotărâri judecătorești, azi este ziua în care ați pierdut definitiv respectul celor care au crezut că sunteți președintele unei Românii a bunului simț!

”Klaus Iohannis și tu ești un infractor la fel ca Voiculescu. Refuzi evacuarea unei clădiri care nu îți aparține.”, comentariu însoțit de un articol al jurnaliștilor de la Riseproject. Jurnaliștii RISE au dezvăluit faptul că președintele refuză să evacueze casa obținută cu acte false din Sibiu și încă obține bani din închirierea imobilului.

Ioan Bozdog: Nu ii este rusine pt ca se crede predestinat desi a ajuns cu noroc presedinte va pleca cu suturi in fund…

Ank Dumitrescu – eu am crezut ca presedintele o sa sustina institutiile statului, cum este ANAF-ul care trebuia sa-si faca demult datoria si sa recupereze prejudiciile de la voiculescu, nu doar 1%…! tara are atata nevoie de recuperarea acestor prejudicii si redate populatiei care este impovarata de taxe si impozite!

Stefan Andrei – Inca o data, parlamentarii au dovedit cat de solidari pot fi cu colegii acuzati de coruptie. L-au salvat de retinere si arestare pe Madalin Voicu, respingand cererile procurorilor DNA. RUSINEEEE

George Simion – Ați declarat o mizerie azi legat de Republica Moldova la conferința IR. Practic ați recunoscut că ați mințit în campania electorală!

RUȘINE SĂ VĂ FIE!
Sâmbătă protestăm: https://www.facebook.com/events/779203898891277/

Alin Razvan Paraschiv – Foarte neinspirate cuvinte domnule Presedinte! O decizie definitiva a instantei neaplicata timp de doi ani nu este si nu are cum sa fie un „banal motiv administrativ”; cel putin nu in „statul de drept” pe care sustineti ca il aparati. Pacat ca nu intelegeti profilul si asteptarile oamenilor care v-au votat. Am fost un prost ca am sperat in dumneavoastra, nu se va mai repeta.

Marian Ursu – Eu si multi ca mine sunt unul ce a votat ptr Klaus Iohannis presedinte insa dupa declaratia de azi privind televiziunile ce au aruncat cu noroi in dv ma simt un fraier..Pai cum vine asta domnule Iohannis..Respectarea legii a ajuns sa devina un abuz?Inainte de toate cei la intact sa dea banii din prejudiciu si dupa mai vb de libertatea la exprimare etc..Eu nu stiu sa le fi anulat cineva licenta de emisie celor de la mizeria 3 deci pot linistiti arunca cu rahat in continuare..Suntem dezamagiti de dv..Legea trebuie sa fie egala ptr toti!!!

Cosmin Codau – Herr Präsident, azi ati dat-o in bara, rau de tot. Ganz falsch gemacht! Suport pentru Varan si Antene, hai? Aplicarea legii se cheama pt dvs, in calitate de presedinte al Romaniei, heirupism? La doi ani dupa o sentinta judecatoreasca definitiva, doi ani in care nimeni n-a indraznit sa puna in aplicare acea sentinta? Eu unul m-am lamurit si cu dvs. Si partea proasta e ca aveam mari asteptari. Dar nu-i bai, din partea mea puteti sa va votati intre voi, oricum sunteti toti o mare FAMIGLIA.

Alina-Ioana Vasiliu – Să vă fie ruşine!

Îmi retrag like-ul pe care vi l-am dat din toată inima. Dacă aş putea, mi-aş retrage şi votul! M-aţi dezamăgit şi cred că sunteţi o ruşine pentru România, de vreme ce vă aliaţi cu hoţii şi cu mincinoşii!

Comentarii prin Facebook

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*