Ultimele Știri

Peste 100 de poliţişti fac 35 de percheziţii la persoane din Timiş bănuite de contrabandă cu ţigări

perchezitii

Poliţiştii specializaţi în combaterea criminalităţii economice din Timiş fac joi 35 de percheziţii domiciliare, pe raza judeţului, la persoane bănuite de contrabandă cu ţigarete, la acţiune participând 130 de poliţişti.

Poliţiştii specializaţi în investigarea criminalităţii economice fac, în baza autorizaţiilor emise de Judecătoria Lugoj, 35 de percheziţii domiciliare, pe raza judeţului Timiş, la persoane bănuite de contrabandă cu ţigarete, potrivit unui comunicat de presă transmis de Inspectoratul Judeţean de Poliţie Timiş.

În iunie 2015, poliţiştii s-au sesizat din oficiu cu privire la faptul că mai multe persoane necunoscute desfăşoară activităţi ilegale de comerţ cu ţigări de contrabandă, în pieţele din municipiul Lugoj şi în localităţile din mediul rural arondate, respectiv Găvojdia, Coşteiu, Racoviţa, Nădrag, Ghizela, prejudiciind astfel bugetul consolidat al statului.

Anchetatorii vor pune în aplicare 32 de mandate de aducere, persoanele depistate urmând a fi duse pentru audieri la sediul Poliţiei Municipiului Lugoj.

La acţiune participă 130 de poliţişti din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice, Serviciului de Investigaţii Criminale, Poliţiei Municipiului Timişoara, luptătorii Serviciului pentru Acţiuni Speciale şi tehnicieni criminalişti.

Comentarii prin Facebook

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*